1.11.14

New Yorkeres svære valg & en mormor-stol

Jeg faldt i sidste uge over den her liste med 15 af de sværeste beslutninger, enhver New Yorker har måttet tage. Punkt 2 er altså rimelig spot on.

En varm onsdag sidst i august bevægede jeg mig ud på en svedig gåtur rundt i kvarteret. Torsdag morgen er storskraldsmorgen, så onsdag sætter folk alt deres skrammel og ikke-længere-ønskede møbler ud på fortovet. Men som vi alle ved, den ene mands skrald...

Jeg har længe været på udkig efter en dagligstuestol, som passer ind i vores mormor/industriel indretningsstil. Nogle gange har man lov til at være heldig, og det var jeg tilfældigvis den varme skraldedag i august. Jeg kom forbi to gamle mormor-stole (ingen fancy periode- eller designterminologi her. Er det gammelt, så er det altså mormor!), som stod sammen med en ilde tilredt kommode. Selv om stolene var fulde af kattehår, fejlede de intet, og så kunne jeg lige se dem for mig i vores stue.

Jeg blev hurtigt klar over, at der var for langt hjem til, at jeg kunne lade som om, jeg var Arnold Schwarzenegger og tage en stol under hver arm, mens jeg nonchalant slentrede hjemad. Jeg lavede derfor en hurtig vurdering og tog friskt og frejdigt den pæneste af stolene i armene. Én er bedre end ingen, ik'?

Det gik meget godt i starten, men efter en 6-7 minutter var jeg altså pænt svedig og træt i armene, så jeg ønskede lidt, at jeg rent faktisk havde været Arnold. Bare i den halve time det nu tog at komme hjem. Men hey, det var jo en stol, jeg bar på, så når jeg holdt pause, satte jeg mig jo bare ned. Rigtig smart. Lige oveni alle mine nye små krible-krable venner. Ja, jeg havde altså slet ikke skænket det en tanke, at der eventuelt kunne være bedbugs i den fine stol, jeg så stolt manøvrede hjem i 33 graders varme. Det var først, da Rob kom hjem og som det første spurgte, om jeg havde overvejet, at den kunne være fuld af bedbugs, at jeg følte trang til at smide både mit tøj og mig selv til vask. Jeg tror bare, vi kan konstatere, at jeg ikke er helt New Yorker endnu ;)

Det viste sig nu altså, at stolen slet ikke havde bragt nogen husdyr med sig, og som I kan se, har den fået en fin plads i vores stue.


1 comment:

  1. Nye boligkøb giver altid sved på panden :D

    - Anne

    ReplyDelete