31.10.14

Mit neighborhood #2 - Halloween Edition

Meget kan man mene og sige om Halloween, men det er altså hyggeligt at gå rundt i kvarteret og se, hvordan folk har pyntet op til højtiden (kalder man det en højtid!?). Det giver en stemning af sammenhørighed og fællesskab, man måske ikke lige normalt fornemmer. Det er forskelligt, hvor meget folk har gjort ud af at udsmykke deres huse - nogle er gået helt overboard (mest på den imponerende måde), mens andre har nøjedes med nogle få diskrete, udskårne græskar. Jeg synes lige jeg ville dele stemningen fra mit udklædte kvarter, så det bliver til en ordentlig omgang billeder i dette indlæg.

Selv tilbragte jeg aftenen med at rende frem og tilbage til møntvaskeriet (rimelig vildt, I know), så jeg fik da set min andel af udklædte børn og voksne, der var ude for at trick & treate. En sjov lille detalje er, at butikkerne her i New York også deltager, så der kan man altså også gå ind og tigge slik. Selv møntvaskeriet havde et skilt, hvor der stod "Sorry, no more candy". Havde jeg vidst de gav gratis slik, havde jeg da klædt mig ud og taget derhen lidt tidligere på aftenen ;)


2 comments:

  1. Gik faktisk rundt på Brooklyn i sidste uge, op af Smith street og omkring Park Slope og igen ned mod Manhattan, elskede de små sidegader hvor folk havde pyntet op til Halloween! Årh det er så hyggeligt altså!

    ReplyDelete
  2. Det er nemlig bare mega hyggeligt! Jeg glæder mig til at se hvad folk finder på til jul :)

    ReplyDelete