2.10.14

Farverig Efterårssalat
Jeg skulle finde på noget tilbehør til min fisk i går aftes, og efter at have gået længe med en lyst til salat med rødkål smuttede jeg ned til min grønthandler i håb om at finde både rødkål og inspiration og fylde min kurv med en masse lækre ting. Jeg fik præcis, hvad jeg kom efter, og resultatet blev denne farverige kreation. Dejligt med lidt farver i maden når nu vejret er gået hen og blevet lidt gråt og kedeligt.

Jeg kom følgende ting i salaten:

Spinatblade
Æble
Rød grapefrugt
Appelsin
Rødkål
Mandelsplitter, ristet på en tør pande

Enkel og nem opskrift. Havde jeg haft tørrede tranebær, havde jeg nok også kommet dem i. Og havde det været sæson for clementiner, havde jeg brugt dem i stedet for appelsin. Jeg kunne også godt finde på at komme gedeost i, men det er mest fordi, jeg (som vi tidligere har slået fast) ELSKER gedeost og næsten ville komme det i hvad som helst.
3 comments:


  1. of course like your web site but you have to test the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I to find it very bothersome to inform the truth however I'll certainly come back again. gmail email login

    ReplyDelete