10.9.14

Fransk Lørdag: Restaurant & Outfit


I lørdags var jeg på den franske restaurant FADA i Williamsburg for at høre Rob spille. Jeg har spist der før(og Rob har spist der mange gange). De laver rigtig god mad. Udover god mad har de live musik hver fredag og lørdag aften. Så hvis man er i New York, og man er i humør til lækker provencalsk mad og stemning samt live musik, anbefaler jeg helt klart, at man kigger forbi FADA.


Deres laks med linser og spinat er virkelig god! Og saucen er himmelsk. Se evt. deres hjemmeside for bedre billeder af deres mad(må også lige nævne, at deres online menukort ikke er helt up to date).

Jeg var hoppet i skjorte fra Asos og nye sorte bukser fra MANGO's udsalg. Her fremvist på allerbedste blogger-vis med den klassiske "jeg-har-lige-opdaget-at-jeg-har-fødder"-pose.

2 comments:

  1. Haha, jeg elsker "jeg har lige opdaget at jeg har fødder"-pose!

    ReplyDelete
  2. Jeg er ikke den store fiskespiser, men det ser nu lækkert ud alligevel. Og fin blogger-pose du har begivet dig ud i ;)

    ReplyDelete